Selecteer een pagina

welkom op mijn website. ik kijk met plezier terug op de bijeenkomst van 9 mei jl. ik hoop dat ik heb kunnen inspireren tot het ontdekken van de mogelijkheden om je droomonderneming te bouwen. je hoeft niet te wachten tot je de hoofdprijs in een loterij wint om je dromen te achtervolgen. je kunt daar vandaag al mee beginnen door

  1. je visie (je droom, je doelen, je toekomstplannen; noem het zoals je wilt) helder te krijgen;
  2. een blauwdruk van je onderneming te ontwerpen via een business model canvas;
  3. maak meerdere businessmodellen, wees kritisch op ieder blok en probeer zo veel mogelijk innovaties in je model door te voeren;
  4. het model dat het best past bij je visie kun je gaan prototypen; voorzichtig proberen of het model in de praktijk kans van slagen heeft;

de kans is groot dat je ontdekt dat je droomonderneming helemaal niet ver weg ligt, maar reëel uitvoerbaar is. met de blauwdruk in je hand kun je vervolgens gaan bouwen aan je onderneming.

hieronder heb ik de prezi die ik gebruikt heb tijdens de bijeenkomst online gezet. je kunt er zo vaak naar kijken als je wilt. als je meerdere exemplaren wilt hebben van de visieplaat of het business model canvas, kun je die hier downloaden. als je vragen hebt of er even niet uit komt, schroom niet om contact met mij op te nemen. ik help je graag. onder de prezi kun je een reactie achterlaten. ik vind het leuk als je dat wilt doen. ik hoor (nou vooruit: lees) graag wat je leuk vond aan de bijeenkomst, wat beter zou kunnen en of je iets gemist hebt.

lambert beckshartelijke groeten,

hartelijke groet, lambert

 

 

 

 

[e] lambert@
[t] 085 – 00 20 6 20