Selecteer een pagina

Degene die bij mij hebben deelgenomen aan een workshop weten dat ik het business model canvas een waardevol instrument vind om strategische beslissingen in je onderneming te kunnen nemen. Het business model canvas is -met een kleine aanpassing- ook toepasbaar op je privéleven. Ik ben er trots op dat samen met een internationaal gezelschap van 328 professionals uit 43 landen heb meegeschreven aan een vertaling van het business model canvas naar business model you.

Het business model you is een krachtig instrument om in één oogopslag alle facetten van je leven, van je werk te zien. Het stelt je in staat om te zien wie je helpt, hoe je helpt en of je wel de dingen doet die bijdragen aan het realiseren van je droomleven. Het boek is inmiddels in het Nederlands vertaalt en verkrijgbaar via bol.com. Klik hier om een preview van de Engelse editie in te zien.

Hou ook deze site in de gaten. Jelle Bartels en ik schrijven op dit moment samen aan een doe(hetzelf)boek over ‘ontmoeten’.

lambert becks leert mensen omgaan met emoties rondom geld. als je ervaart dat het ‘slechts overtuigingen’ zijn die je afhouden van een leven vol passie, is de stap klein om succesvol te zijn met je passie. ik help je met het vaststellen van je visie en lever een concreet financieel onderbouwd stappenplan om je doelen te realiseren.