Selecteer een pagina

contact met lambert

samen een kop koffie drinken om over jouw idee of onderneming te sparren?

bellen

[bel] 06 – 512 10 532

ik werk alleen, geen staff, geen overhead. als je mij probeert te bellen, is de kans aanwezig dat je een voicemailmelding hoort. spreek je naam en telefoonnummer in. ik bel je terug zodra ik je bericht hoor. als je mailt -of onderstaand formulier gebruikt- heb ik gelegenheid om te reageren op tijdstippen dat bellen niet meer gepast is…

afspraak in vlijmen

als je langs wil komen, check dan van te voren of ik wel op kantoor ben. het kantoor ligt achter de woning aan de wolput 82b te vlijmen. zoals gezegd heb ik geen overhead, geen receptioniste. als ik er niet ben, sta je aan een gesloten door. ik maak graag tijd om met je af te spreken, maar maak  eerst even een afspraak .

• vanuit utrecht of ‘s-hertogenbosch: rij via de a59 richting waalwijk. onderaan afslag 43 (nieuwkuijk – haarsteeg –crematorium) sla je linksaf en direct rechts de oprit op.

• vanuit rotterdam of waalwijk: rij via de a59 richting ‘s-hertogenbosch. neem afslag 43 (nieuwkuijk – vlijmen – haarsteeg). onderaan de afslag rij je de rotonde driekwart rond, onder de viaduct door, direct naar rechts. ongeveer 150 meter verder bij zie je een rietgekapte boerderij aan de linkerkant. je kunt op de parkeerstrook langs de weg -voor mijn woning- parkeren, of via de oprit doorrijden naar achteren. achter het kantoor is er ruimte voor 1 (of 2) auto’s om te parkeren.

brief sturen

jawel, de jongens en meisjes van postnl komen ook nog gewoon langs in vlijmen. op steeds minder dagen, dat wel. als je mij een brief via de postduif wilt sturen, kan dat natuurlijk ook. mailen gaat natuurlijk sneller, maar soms is het nog nodig om een brief te sturen. stuur hem dan aan: becks in business wolput 82b 5251 ch  vlijmen

ik maak graag tijd om over jouw onderneming te sparren.

natuurlijk doen we dat met een kop koffie erbij. bij jou of bij mij?

mailen via dit formulier gaat sneller!