Selecteer een pagina

In mijn Twitter -tijdlijn zag ik een link naar een Youtube filmpje voorbij komen. Dat gebeurt wel vaker. Ik kijk lang niet alle filmpjes. Deze trok mijn aandacht. De afzender kondigde in zijn tweet al aan dat het om passie ging en moedigde de lezer aan met ‘leef je dromen’. Dan heb je mijn aandacht wel te pakken!

Het bleek om de prijsuitrijking van het Gouden Kalf op het Nederlands Film Festival te gaan. Ik heb niets met films dus wilde na enkele seconden alweer op het bekende ‘kruisje’ klikken. Ik ben blij dat ik het niet gedaan heb. Kijk zelf maar waarom.

Moet ik nog meer zeggen? De passie spat er van af. Heerlijk. Ik kan mij geen betere ‘ambassadeur’ voor leefnu! bedenken. Tijdens mijn werk als lifeplanner doorloop ik met mijn relaties dezelfde fases. Eerst gaan we dromen. Intensieve gesprekken over wat je echt zou willen bereiken in je leven. Vervolgens besteden we aandacht aan je obstakels -je angsten. Mijn relaties geven mij vaak terug dat ze anders in het leven staan.Werken aan je doelen geeft je leven richting. Je gaat je bezig houden met dingen die er voor jou toe doen. Je ergert je minder aan alle kleine frustraties in je leven. Je omarmt het leven. Je gaat het liefhebben.

Dank je wel Nasrdin Dchar voor je passievolle speech. Je hebt mij geraakt.

lambert becks leert mensen omgaan met emoties rondom geld. als je ervaart dat het ‘slechts overtuigingen’ zijn die je afhouden van een leven vol passie, is de stap klein om succesvol te zijn met je passie. ik help je met het vaststellen van je visie en lever een concreet financieel onderbouwd stappenplan om je doelen te realiseren.