Selecteer een pagina

nog niet eerder heb ik voor een groep gesproken met louter bezoekers of deelnemers van dezelfde sexe. toegegeven de meeste groepen bestaan louter uit mannen, doch juist de mix met (enkele) vrouwen brengt een dynamiek op gang. dinsdag 23 september was anders. de groep bestond uit vrouwelijke ondernemers uit de regio helmond.

wat ik bijzonder vond is dat vooraf -tijdens kleur bekennen- de gesprekken anders waren als bij andere netwerken. ik hoorde gesprekken die op en neer gingen tussen ‘waar heb je dat jasje gekocht?’ tot ‘de laatste tijd zakt de omzet terug’. beide onderwerpen hoor ik minder vaak bij gemengde netwerken…

hieronder heb ik -op verzoek- de presentatie ingesloten die ik die avond gebruikt heb.

dankjewel voor jullie enthousiasme. dankjewel voor een mooie avond. als ik ergens mee kan helpen, schroom niet om contact op te nemen. ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie wil plaatsen over hoe jij de avond beleefd hebt.

hartelijke groet,lambert becks

met hartelijke groeten

 

 

 

 

lambert becks