Selecteer een pagina

lambert coacht

ont-moeting, ont-plooiing en ont-wikkeling

ik leer je omgaan met emoties rondom geld. als je ervaart dat het ‘slechts’ overtuigingen zijn die je afhouden van een leven vol passie, is de stap klein om succesvol te zijn met je passie. ik help ondernemende mensen en (startende) ondernemers en (z)zp’ers met het vaststellen van hun visie en lever een concreet financieel onderbouwd stappenplan om je doelen te realiseren.

Klik hieronder voor meer informatie

wat anderen zeggen over ont-moeting, ont-plooing en ont-wikkeling

als ondernemer ben je vaak druk met allerlei zaken en belandt je al gauw in de waan van de dag. ik benaderde lambert om hier verandering in aan te brengen, zodat er daadwerkelijk stappen gezet worden en niet alleen bij gedachten zou blijven. bovendien is het erg prettig om met een onafhankelijk derde hierover te kunnen praten. allereerst hebben wij mijn doelstellingen in kaart gebracht met daarbij een belangrijke vraag. wat ik zou willen met betrekking tot mijn werkzaamheden. mijn eerdere werkzaamheden heb ik beëindigd en tevens hebben wij mijn nieuwe dienstverlening vertaald in een concreet bedrijfsmodel. hierdoor heb ik stap voor stap mijn dienstverlening kunnen vertalen naar een nieuwe onderneming. hierin is lambert mijn steun geweest als ik vragen had of

met mijn gedachten vastliep. het echt luisteren en de juiste vragen stellen is voor mij erg prettig en brengt vernieuwde inzichten om weer verder te kunnen. de dienstverlening van lambert zou ik aan anderen aanbevelen.

Angelo Wiegmansbedrijf plus

na een informeel gesprek zijn wij ingegaan op je aanbod om ons bedrijf te ‘ondersteunen’ d.m.v. coaching. ik noem het maar even coaching omdat ik zo snel niet op andere bewoording kan komen. Als ik het in mijn eigen woorden zou moeten zeggen is het eigenlijk zo: jij hebt ons een spiegel voorgehouden en ons zelf laten vertellen wat er binnen ons bedrijf moest veranderen om weer helemaal ‘up to date’ te zijn. de manier waarop dit is gebeurd is eigenlijk heel grappig, juist omdat wij dingen zijn gaan zien, die beter kunnen, waarvan wij het eigenlijk zelf wel wisten maar eigenlijk ook weer niet. dat klinkt heel ingewikkeld… maar de oplossing lag in dit geval bij jou.

in aanvang stonden wij er een beetje sceptisch tegenover… we zijn er in meegegaan onder te motto: ‘baat het niet, dan schaadt het niet’. het heeft absoluut

 niet geschaad, uitsluitend gebaat!!! een absolute aanbeveling voor derden.

– Roland KramerKlopper & Kramer uitvaartzorg 

 

Meer weten?

Meer weten over mogelijkheden, de werkwijze van lambert of zijn tarieven, neem contact op via onderstaand formulier.
[contact-form-7 id=”1647″ title=”contactformulier”]