Selecteer een pagina

lambert ontwikkelt krachtige ondernemingen

ontwikkelen is eerder laten, dan doen!

je onderneming loopt. als mensen je de vraag stellen hoe het gaat, antwoord je met ‘z’n gangetje’. weet je nog met hoeveel passie je je onderneming begonnen bent? welke doelen heb je je toen gesteld? toets je nog wel eens of je onderneming bijdraagt aan de doelen die je toen voor jezelf had? als je nu langer dan een paar seconden na moet denken, is het tijd om weer eens naar je doelen te kijken. wat wil je bereiken? waar wil je over vijf jaar staan? welke rol vervul je dan zelf? waarom kom je ’s ochtends je bed uit?

ik help ondernemers met de ontwikkeling van hun onderneming. samen stellen we vast welke doelen je wilt bereiken en welk business model je daartoe het best in staat stelt. daarna rollen we een strategisch plan uit om de innovaties in je business model te implementeren.

om je onderneming te ontwikkelen, hoef je vaak niet veel te doen. het is eerder een kwestie van laten. wellicht herken je wel dat je in de loop der jaren een flink aantal uitbreidingen hebt gehad. meer producten, meer diensten, nieuwe doelgroepen, nog meer activiteiten. door de jaren heen is je aandachtsgebied flink verruimd. wij gaan samen aan de slag om te kijken of al die toevoegingen bijdragen aan jouw doelen. ontwikkeling is vaak ont-wikkeling. ik help je met het ont-wikkelen van je onderneming. we gaan -letterlijk- een aantal wikkels van je onderneming afhalen. alles wat bijdraagt aan jouw doelen, aan jouw visie blijf je doen. de rest laat je. back to basics becks.

ontwikkelen is eerder laten, dan doen

ik heb een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat jouw onderneming uitgebouwd wordt tot een krachtige onderneming.  medewerkers zijn betrokken en dragen de visie van de onderneming uit. klanten worden ambassadeurs en helpen de onderneming verder te groeien.

in 7 stappen ont-wikkelen tot een krachtige onderneming

voor ondernemers die hun onderneming zelf willen ontwikkelen en daarbij begeleiding en coaching kunnen gebruiken heb ik een 7-stappenplan ontwikkelt. aan het eind van de zevende stap heb je onderneming die je in staat stelt om je doelen te realiseren, waarbij klanten en medewerkers ambassadeur helpen aan de groei van je onderneming.

sparren over ont-wikkeling van jouw onderneming?