Selecteer een pagina

lambert bouwt krachtige ondernemingen

klanten en medewerkers worden ambassadeurs

je hebt een idee voor een onderneming, maar weet niet waar te beginnen of het ontbreekt je aan (priori)tijd om er een succes van te maken. met mijn hulp bouwen we samen een krachtonderneming; een onderneming waarbij je medewerkers en klanten ambassadeurs van jouw visie zijn.

als bouwer van krachtige ondernemingen committeer ik mij aan jouw concept of project. samen scherpen we je visie aan en formuleren deze helder en taakstellend. daarna werken we een passend business model uit en maken we een strategisch plan. we overleggen wie wat doet. waar ben je zelf goed in en vind je leuk om te doen, wat laat je aan mij over of besteden we uit. we leveren een operationele onderneming (inclusief omzet) op.

ik werk op twee manieren:

  1. in opdracht- mijn opdrachtgever heeft een idee. samen scherpen we het idee aan en werken het uit, waarna ik aan de slag ga met het bouwen van de onderneming. zodra de vooraf gestelde doelen zijn gerealiseerd, lever ik de onderneming ’turn-key’ op en vertrek weer.
  2. participerend- ik word mede-eigenaar en na de voorbereidingsperiode blijf ik betrokken bij de exploitatie of operatie van de onderneming.

ik heb een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat jouw idee uitgebouwd wordt tot een krachtige onderneming.  medewerkers zijn betrokken en dragen de visie van de onderneming uit. klanten worden ambassadeurs en helpen de onderneming verder te groeien.

in 7 stappen je eigen krachtige onderneming

voor (startende) ondernemers die hun onderneming zelf willen bouwen en daarbij begeleiding en coaching kunnen gebruiken heb ik een 7-stappenplan ontwikkeld. aan het eind van stap 7 heb je zelf je onderneming gebouwd en ben je klaar om je doelen te realiseren.

sparren over jouw idee om een krachtige onderneming op te bouwen?

bouwen aan ondernemingen is wat ik graag doe en waar ik goed in ben. de methode die ik ontwikkelt heb zorgt voor resultaat. samen een kop koffie drinken om elkaar te leren kennen en de mogelijkheden te ontdekken. het kost je niets. alleen tijd. tijd voor jezelf, voor het realiseren van je plannen.