Selecteer een pagina

schrijver van ’toolbox voor een rijker leven’

samen met jelle bartels heb ik ‘rijker leven’ geschreven. ‘rijker leven’ is een werkboek dat je helpt om doelen en wensen te realiseren. het boek maakt je bewust van je beperkende overtuigingen over geld en stippelt een pad uit om voorbij obstakels te komen die je afhouden van je doel.

klik hier voor meer info over rijker leven. het boek is online te bestellen bij bol.com.

rijker leven: als jij je eigen leven niet leeft, wie doet het dan?

 

co-creator van het boek ‘business model you’

 het business model canvas is een waardevol instrument om strategische beslissingen in je onderneming te kunnen nemen. het canvas is -met een kleine aanpassing- ook het business model you is een krachtig instrument om in één oogopslag alle facetten van je leven, van je werk te zien. Het stelt je in staat om te zien wie je helpt, hoe je helpt en of je wel de dingen doet die bijdragen aan het realiseren van je droomleven. het boek is ook in het nederlands vertaalt.toepasbaar op je privéleven. ik ben er trots op dat ik -samen met een internationaal gezelschap van 328 professionals uit 43 landen- heb meegeschreven aan een doorvertaling van het business model canvas naar business model you.

meer over 'business model you'

een nieuwe loopbaan of levenspad klinkt soms aantrekkelijk, maar hoe doe je dat? hoe vind je jezelf opnieuw uit? de auteurs van het boek business model you laten zien hoe je weer vertrouwen en plezier krijgt in je leven en loopbaan. klik hier om een preview van de engelse editie in te zien.

het boek is geschreven door hetzelfde team dat de bestseller business model generatie creëerde.

[i] bestellen via www.bol.com