Selecteer een pagina

business case: werkgeversondersteuning to the max

Qees [spreek uit: kees] gaat niet alleen over werkgeverschap, maar ook het nieuwe ondernemen. met Qees knopen we ondernemingen aan elkaar om de eindklant een betere propositie te kunnen doen. gevolg: iedere onderneming doet wat hij graag doet en goed in is, Qees groeit zonder een grote nieuwe organisatie op te tuigen en en -last but certainly not least- werkgevers krijgen een aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn. Qees slaagt erin om bij 96% van de werkgevers een bedrag te besparen van meer dan 15%, terwijl de dienstverlening uitgebreider, professioneler en meer deskundig is.

werkgevers kunnen op Qees vertrouwen bij alles wat ze regelen rondom personeel. Qees zorgt voor overzicht, maakt het weer makkelijk en met Qees kunnen werkgevers slim besparen. personeel. zonder rompslomp. en geen kopzorgen

Qees biedt aan werkgevers een hr-portaal waar ze hun complete personeeldossiers kunnen opslaan en monitoren. via het hr-portaal communiceert werkgever met verzuimverzekeraar, met arbodienst en met de salarisadministrateur.Qees biedt toegang tot arbeidsrechtadvocaat en register case en caremanagers. voor hetzelfde geld.

wanneer gaan we aan de slag met jouw onderneming?

ik bouw graag ondernemingen. maak ze krachtig. zodanig krachtig dat je niet langer achter je klanten aan hoeft te hobbelen, maar klanten voelen zich tot je onderneming aangetrokken en worden ambassadeurs. heb je tijd om samen een kop koffie te drinken om te kijken hoe we jouw onderneming krachtiger kunnen maken? zwart of alles erin?
begonnen als spin-off van bedrijfsverzekering collectief en inmiddels uitgegroeid tot zelfstandig initiatief met veel potentie. onverwacht, onbedoeld misschien ook wel. soms lopen dingen, zoals ze lopen. ik zag kansen om het businessmodel van verzekeringsdistributie op zijn kop zetten en deed dat al met bedrijfsverzekering collectief. toen ik merkte dat er nog geen online vergelijkingstool was voor verzekeringen, ben ik die zelf gaan bouwen (ahum, laten bouwen) en al snel was er erg veel animo van andere ondernemers om aan te haken. gezamenlijk bieden we nu een compleet hr-programma rondom de verzuimverzekering. heerlijk om samen met andere ondernemers een concept tot volle wasdom te laten komen.
Lambert Becks

manager van Qees