Selecteer een pagina

business case: hypotheken zonder gedoe

logo CSHmaken we het allemaal niet veel te moeilijk? natuurlijk is het financieren van een woning complex en heb je daar de hulp van professionals bij nodig, maar slaan we niet door? Centraal Station Hypotheken maakt hypotheken weer eenvoudig. je hoeft geen vrij te nemen van je werk voor afspraken met onze hypotheekadviseurs. een hypotheek afsluiten doe je samen met een adviseur per telefoon, per mail of via de webcam. eenvoudig, snel en goedkoop. tijdens het eerste gesprek vragen we je de hemd van het lijf. met jouw antwoorden en onze kennis maken we een persoonlijk hypotheekadvies. we sturen je het advies per mail toe. als jij het doorgenomen hebt, hebben we opnieuw contact, beantwoorden we al je vragen, passen we desgewenst het financieringsplan aan en vragen we voor jou offerte op bij de gekozen bank of geldverstrekker. ondernemers maken we het nog makkelijker: we werken samen met je accountant. jouw vertrouwde contactpersoon levert alle gegevens aan, maakt een analyse  en wij sluiten ons hypotheekadvies daar op aan. de naam? bij een centraal station komen alle lijntjes samen. bij Centraal Station Hypotheken is dat net zo. wij hebben contact met notaris, bank, taxateur, accountant en acceptanten van de geldverstrekker. hou jij je maar met -nog- belangrijkere zaken bezig.

leuk als je iets bedacht hebt, het ook blijkt te werken. kijk hieronder naar de beoordelingen die relaties van centraal station hypotheken ons geven.

Natuurlijk heb ik veel ervaring als hypotheekadviseur. eerst als onderdeel van mijn advieskantoor zicht op verzekeringen, later heb ik -in opdracht- het nederlands hypotheek collectief gebouwd. die kennis en ervaring heb ik meegenomen bij het bouwen van centraal station hypotheken. alle franje hebben we weggesnijden. we maken het onze klanten echt makkelijk. het leuke is dat we ervaren dat klanten makkelijker contact opnemen als ze geen afspraak hoeven maken. ga maar na: een telefoontje of mailtje is eerder verricht dat een afspraak plannen die in de agenda’s van de adviseur, van je zelf en mogelijk van je partner past.

Lambert Becks

co-founder, Centraal Station Hypotheken