Selecteer een pagina

grondlegger van leefnu!

naar de website van leefnu!samen met jelle bartels ben ik grondlegger van leefnu!. leefnu! is een gedachtegoed waaraan ik mij met heel mijn hart committeer. bij alle werkzaamheden die ik doe vraag ik mij af of ze bijdragen aan de doelstellingen van leefnu!.

leefnu! droomt van een wereld waarin iedereen zijn passie volgt en daarin gesteund wordt door zijn omgeving. wij geloven dat jouw wereld er mooier uit ziet als je je leven kan inrichten zoals jij dat wil. als jij je eigen leven niet leeft, wie doet het dan? leefnu!

we willen iedereen laten kennisnemen van het gedachtegoed. leefnu! verspreidt het gedachtegoed door het uitgeven van een boek en door het geven van verschillende workshops. kijk op www.leefnu.net voor de agenda van de workshops.

leefnu! …richting een ‘rijker’ leven!

petra van der wal over workshop leefnu!

de workshop ‘rijker ondernemen’ van lambert en jelle is een echte aanrader als je niet weet hoe of op welke manier je wilt realiseren wat jij wilt. ze geven je een perfecte basis en een andere kijk op je bedrijf en je leven om er zelf verder mee aan de slag te gaan. het nemen van stoere stappen om dat te realiseren moet je daarna zelf doen maar met deze workshop als basis ga je dat zeker redden.

anonieme reactie op workshop leefnu!

door deze workshop neem je eens de tijd om degelijk na te denken over wat je nu precies belangrijk vindt in je leven zonder een waterscheiding aan te brengen in privé en werk. de opdrachten werkten prikkelend. ook de voorbeelden van lambert spraken tot de verbeelding. nu nog de actie dmv ‘stoere stappen’! waardebepaling achteraf vind ik een sympathieke maar ook confronterende insteek. zo gewend dat ik ben dat ik wil weten hoeveel iets kost…en dan het liefst vooraf. nee, is de vraag nu, hoeveel is het mij waard!

didier meuwis na workshop leefnu!

@lambertbecks bedankt voor een verfrissende kijk op het business model en ook voor de goed georganiseerde workshop!! complimenten voor je begeesterende uitstraling. een vonk doet ontbranden en vonken komen enkel van hevige energie.

-didier meuwis, textoprint

anonieme reactie op workshop leefnu!

de workshop ‘rijker leven’ kwam voor mij precies op het juiste moment. het loslaten van een baan waar de dingen niet zo gingen als ik had gewild en die mij daardoor teveel energie kost, maar tegelijkertijd ook mijn lust en mijn leven was, was een hele grote stap die ik net had gezet met een vaag beeld een eigen bedrijf te beginnen. de workshop helpt je met in beeld krijgen van je drijfveren, talenten en passies en met het structureren van de vervolgstappen. lambert is daarbij een hele goede trainer, die goed luistert, doorvraagt, reflecteert en zich inleeft in jouw situatie en met je meedenkt.

deze workshop is een echte aanrader voor iedereen die zoekt naar een juiste work-lifebalance en bereid is stappen te zetten in het leven om de dingen te doen die je echt wilt en waar je gelukkiger van wordt.

-ontvangen van 45-jarige vrouw (die anoniem wil blijven)

meer weten over leefnu!

we geven workshops en boeken uit om het gedachtegoed te verspreiden. dat doen we samen met andere dragers van het gedachtegoed. via onderstaande button ga je naar de website van leefnu!.

ik ben dagelijks bezig om dromen te achterhalen. ik moet  bekennen dat mijn bloed pas echt sneller begint te stromen als ik mensen en bedrijven kan helpen een droom ook daadwerkelijk in de praktijk te realiseren.

leefnu! is de vertaling van een leven zoals het zou kunnen zijn. we gebruiken hierbij de kennis en ervaring van (financial) life planning, het persoonlijk canvas en visueel denken.

jelle bartels

grondlegger, leefnu!

met leefnu! wil ik iets terugdoen voor de wereld waarin ik mag ondernemen. op een laagdrempelige manier dragen we kennis over en inspireren we je eigen leven te leven. immers, als jij je eigen leven niet leeft, wie doet het dan wel?

we willen je bewust maken van de overtuigingen die je hebt over geld. overtuigingen die je belemmeren om je dromen na te jagen. om ze te realiseren. we krijgen veel enthousiaste reacties op de workshops en de boeken.

ik geniet intens als ik maanden later nog berichtjes krijg van deelnemers aan de workshop dat het voor hen een aanzet is geweest om anders in het leven te staan. daar doe ik het voor!

lambert becks

grondlegger, leefnu!