Selecteer een pagina

business case: de financiële wereld op zijn kop zetten

nhcvanaf het allereerste idee ben ik betrokken geweest bij het nederlands hypotheek collectief. een innovatieve concept in de financiële dienstverlening. aanvankelijk als strategisch adviseur, daarna ook betrokken bij het vormgeven en ontwikkelen van de onderneming en het concept.

als manager hypotheken gaf ik leiding aan een team van 15 medewerkers en was ik verantwoordelijk voor bedrijfsprocessen en ontwikkeling. in ruim anderhalf jaar is het nederlands hypotheek collectief gegroeid tot een speler waar rekening mee gehouden wordt in de hypothekenbranche. waar aanvankelijk AFM en geldverstrekkers vragen stelde bij de visie van het nederlands hypotheek collectief kloppen diezelfde geldverstrekkers nu aan voor samenwerking. op deze manier lukt het ons om het klantbelang ook bij andere stakeholders te laten prevaleren.

vanaf februari 2014 ben ik niet meer betrokken bij het nederlands hypotheek collectief.

kop koffie drinken om over jouw idee te praten?

loop je al een tijd met een gaaf idee in je hoofd en komt er maar niet van om het uit te voeren? ik denk graag met je mee. over een kop koffie kunnen we kijken of het klikt tussen ons en of ik je kan helpen bij het realiseren van je idee. waar spreken we af? bij jou of bij mij?

Ik ben sinds 1 september 2013 bij het Nederlands Hypotheek Collectief in dienst als Hypotheekadviseur, waarbij Lambert Becks mijn leidinggevende was. Mijn samenwerking met Lambert kan ik omschrijven als prettig, inspirerend en coachend. Als ik Lambert nodig had, stond hij voor mij klaar en daarnaast gaf hij mij een grote mate van zelfstandigheid bij mijn werkzaamheden, wat ik heel prettig vond.

pineke booij

hypotheekadviseur, nederlands hypotheek collectief