Selecteer een pagina

samen met jelle bartels heb ik ‘rijker leven’ geschreven. ‘rijker leven’ is een werkboek dat je helpt om doelen en wensen te realiseren. het boek maakt je bewust van je beperkende overtuigingen over geld en stippelt een pad uit om voorbij obstakels te komen die je afhouden van je doel.

 

toolbox voor een rijker leven

in rijkerleven hebben we de werkwijze en het gedachtegoed van leefnu! vastgelegd. het is een boek waarin je zelf onderzoekt of jouw wensen realiteit kunnen worden. een boek dat je geld voor jouw laat werken in plaats van dat jij je leven laat leiden door de aan- of afwezigheid van geld.

we hopen dat je het boek in één ruk wil uitlezen, een boek waarvan je graag alle oefeningen wil maken en antwoorden wil geven op de vragen die je gesteld worden. met het boek willen we je wakker schudden, laten zien -beter nog: laten ervaren- dat een rijker leven ook voor jou weggelegd is. in het boek leren we je hoe je een visie vormt en hoe je die concretiseert in een persoonlijk canvas om de visie te realiseren.

bestellen via bol.com

de eerste 500 exemplaren van het boek worden geleverd in een premium uitgave als toolbox. in de toolbox tref je alles aan wat je nodig hebt om je rijker leven vorm te geven. de ‘toolbox voor een rijker leven’ kost € 24,95 en is te bestellen via bol.com. klik op de button hieronder om naar bol.com te gaan.

preview downloaden?

wil je alvast het boek inkijken, voordat je het aanschaft. we hebben een preview online gezet. we laten je kennismaken met een aantal pagina’s van het boek om je een idee te geven van wat je kunt verwachten.

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Praktisch

26 december 2013 |

Dit boek is geen boek. Het is een ‘privé-workshop’ met alle hulpmiddelen, die je erbij krijgt. Voor iedereen, die wel eens (bewust of onbewust) op een kruispunt in zijn of haar leven aan komt en wil zien hoe hij dat (financieel) aan zou kunnen gaan pakken. En het aardige is: de geldzaken komen pas op het laatst aan de orde. Het gaat er eerst om wat jouw beweegt, wat je wilt. Ga ermee aan de slag en het zal je leven rijker maken; aan beleving.

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg, Verrassend

rob goedhart

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren

Schrijf, voel, beleef jou -ultieme- droom… Rijker Leven

22 juni 2013 |

Een echt doe boek, hoe vanuit je hart leven en je ultieme wens, droom, baan, leven werkelijk te kunnen gaan leven. Dat is een Rijker Leven. Helder en duidelijk geschreven. Geld wordt vaak afgescheept met woorden als ‘stinkt, is vies’ om nog te zwijgen over spreekwoorden en de emotie die het oproept. Geld wordt geassocieerd met een lage waarde en trilling, een lage energie. Dit begint alvorens je geboren wordt. Zo diep in onze maatschappij in ons wezen geconditioneerd. Wat als nu alles mogelijk is? Dan is dit boek een mooie aanrader, durf jij je droom te verwezenlijken. ‘ Als jij het en het niet doet, wie dan wel?’ Geld is geen issue, het is een middel, energie. Dat middel helpt om je liefde te verwezenlijken.

Durf jij? LeefNU!

espavo (via bol.com)

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Een verademing in een wereld waarin alles over geld lijkt te gaan

22 juni 2013 |
Hoe vaak is geld niet het grootste excuus om niet te leven zoals we dat graag willen. Hoe veel mooie ideeën en initiatieven gaan niet ten onder omdat er geen geld beschikbaar is. Als geld geen rol zou spelen, dan zouden we wel raad weten met ons leven of met de inrichting van onze samenleving. Jelle Bartels & Lambert Becks, van huisuit ervaren geldexperts, nodigen de lezer uit om geld niet langer als een ‘sta-in-de-weg’ te beschouwen. Om te doen en te laten, ongeacht het geld. ‘Geld is geen issue’, aldus de auteurs van dit boek. Het boek leest gemakkelijk, is buitengewoon praktisch ingesteld, telt talloze mogelijkheden voor persoonlijk maatwerk. Een prikkelende boodschap, volop verrijkt met voorbeelden, tips en visie voor mensen met dromen, zzp’ers, zelfstandig ondernemers en andere ondernemende mensen die het beste uit het leven willen halen, en geld daarbij geen doorslaggevende rol van betekenis willen geven.
Pluspunten:
Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg, Verrassend, uniek door combi van geld en betekenis
ivo valkenburg