Selecteer een pagina

toen ik nog eigenaar was van een assurantiekantoor werkte ik al samen met uitvaartondernemers. we koppelden de voordelen van kapitaalverzekeringen aan de service van de lokale uitvaartverzorger. op het moment dat ik de verzekeringsportefeuille verkocht, heb ik de uitvaartpolissen buiten de deal gelaten. de samenwerking met uitvaartondernemers heb ik voortgezet binnen verzekerde uitvaartzorg. we bieden consumenten nog steeds best of both worlds: lage tijdelijke premie en uitstekende service op een moment dat het heel hard nodig is. uitvaartondernemers werken met ons samen door dat ze een relatie met hun klanten kunnen opbouwen.

lambert becks

directeur, verzekerde uitvaartzorg

multi-sided platform bouwen

Verzekerde-UitvaartZorg1verzekerde uitvaartzorg is ‘per ongeluk’ ontstaan, maar na de verkoop van mijn assurantiekantoor in 2008 als zelfstandige onderneming doorgegaan.¬†hoe haal je synergie uit samenwerking tussen ogenschijnlijke concurrenten? zowel assurantie-intermediair als uitvaartondernemers willen een portefeuille opbouwen. verzekerde uitvaartzorg heeft de oplossing in samenwerking gevonden. verzekerde uitvaartzorg bouwt een portefeuille op en stelt tegelijk de uitvaartondernemers in staat om een relatie met haar klanten op te bouwen.

samen een 'bakkie doen'?

meer weten over samenwerking? klik hieronder om contact op te nemen. drinken we een kop koffie en overleggen over de mogelijkheden.