Selecteer een pagina

business case: mkb financiering mogelijk maken

vliegwielvoorsuccesik begeleid zowel start-ups (bouwen van een krachtige onderneming) als de ontwikkeling van bestaande ondernemingen tot krachtige concepten. om start of groei te financieren klopten we meer dan eens vergeefs aan bij banken. ondanks mooie plannen en vooruitzichten werden voorstellen r├╝cksichtslos van tafel geveegd op basis van de cijfers. ergo, op basis van de cijfers uit het verleden.

we hebben vanuit verschillende disciplines de koppen bij elkaar gestoken. zwanenberg advies heeft als accountant ervaring met financieringsaanvragen is een serieuze gesprekspartner voor banken. we hebben samenwerking gezocht met alternatieve (of additionele zo je wilt) financierders als crowdfunding, participatiemaatschappijen, investeringsfondsen. kijken nadrukkelijk naar fiscale regelingen, subsidies garantie en vanuit becks in business helpen we de ondernemer met het realiseren van het financieringsdoel door met de ondernemer te sparren over de toekomst.

het resultaat: een financieringstraject dat meer kans biedt op succes op basis van ‘no money, no pay’. meer info op vliegwielvoorsucces.nl.

zullen we het bespreken bij een kop koffie?

er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. met ‘vliegwiel voor succes’ brengen we financiering dichterbij door over de toekomst van je onderneming te sparren. zullen we de mogelijkheden aftasten bij een kop koffie?

het kost steeds meer moeite om banken te overtuigen om een onderneming te (her)financieren. door met andere financiers samen te werken worden de mogelijkheden vergroot. door met de ondernemers te sparren over de toekomst, bieden we ze meer groeikans, wat weer positief is voor het financieringstraject. de samenwerking tussen becks in business en zwanenberg advies heesch mondde uit in een mooie business case, waar we gezamenlijk de ondernemer beter kunnen helpen.

mark boelens

partner, vliegwiel voor succes