Selecteer een pagina

business case: hypotheken zonder gedoe

business case: hypotheken zonder gedoe

logo CSHmaken we het allemaal niet veel te moeilijk? natuurlijk is het financieren van een woning complex en heb je daar de hulp van professionals bij nodig, maar slaan we niet door? Centraal Station Hypotheken maakt hypotheken weer eenvoudig. je hoeft geen vrij te nemen van je werk voor afspraken met onze hypotheekadviseurs. een hypotheek afsluiten doe je samen met een adviseur per telefoon, per mail of via de webcam. eenvoudig, snel en goedkoop. tijdens het eerste gesprek vragen we je de hemd van het lijf. met jouw antwoorden en onze kennis maken we een persoonlijk hypotheekadvies. we sturen je het advies per mail toe. als jij het doorgenomen hebt, hebben we opnieuw contact, beantwoorden we al je vragen, passen we desgewenst het financieringsplan aan en vragen we voor jou offerte op bij de gekozen bank of geldverstrekker. ondernemers maken we het nog makkelijker: we werken samen met je accountant. jouw vertrouwde contactpersoon levert alle gegevens aan, maakt een analyse  en wij sluiten ons hypotheekadvies daar op aan. de naam? bij een centraal station komen alle lijntjes samen. bij Centraal Station Hypotheken is dat net zo. wij hebben contact met notaris, bank, taxateur, accountant en acceptanten van de geldverstrekker. hou jij je maar met -nog- belangrijkere zaken bezig.

leuk als je iets bedacht hebt, het ook blijkt te werken. kijk hieronder naar de beoordelingen die relaties van centraal station hypotheken ons geven.

Natuurlijk heb ik veel ervaring als hypotheekadviseur. eerst als onderdeel van mijn advieskantoor zicht op verzekeringen, later heb ik -in opdracht- het nederlands hypotheek collectief gebouwd. die kennis en ervaring heb ik meegenomen bij het bouwen van centraal station hypotheken. alle franje hebben we weggesnijden. we maken het onze klanten echt makkelijk. het leuke is dat we ervaren dat klanten makkelijker contact opnemen als ze geen afspraak hoeven maken. ga maar na: een telefoontje of mailtje is eerder verricht dat een afspraak plannen die in de agenda’s van de adviseur, van je zelf en mogelijk van je partner past.

Lambert Becks

co-founder, Centraal Station Hypotheken

business case: werkgeversondersteuning to the max

business case: werkgeversondersteuning to the max

Qees [spreek uit: kees] gaat niet alleen over werkgeverschap, maar ook het nieuwe ondernemen. met Qees knopen we ondernemingen aan elkaar om de eindklant een betere propositie te kunnen doen. gevolg: iedere onderneming doet wat hij graag doet en goed in is, Qees groeit zonder een grote nieuwe organisatie op te tuigen en en -last but certainly not least- werkgevers krijgen een aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn. Qees slaagt erin om bij 96% van de werkgevers een bedrag te besparen van meer dan 15%, terwijl de dienstverlening uitgebreider, professioneler en meer deskundig is.

werkgevers kunnen op Qees vertrouwen bij alles wat ze regelen rondom personeel. Qees zorgt voor overzicht, maakt het weer makkelijk en met Qees kunnen werkgevers slim besparen. personeel. zonder rompslomp. en geen kopzorgen

Qees biedt aan werkgevers een hr-portaal waar ze hun complete personeeldossiers kunnen opslaan en monitoren. via het hr-portaal communiceert werkgever met verzuimverzekeraar, met arbodienst en met de salarisadministrateur.Qees biedt toegang tot arbeidsrechtadvocaat en register case en caremanagers. voor hetzelfde geld.

wanneer gaan we aan de slag met jouw onderneming?

ik bouw graag ondernemingen. maak ze krachtig. zodanig krachtig dat je niet langer achter je klanten aan hoeft te hobbelen, maar klanten voelen zich tot je onderneming aangetrokken en worden ambassadeurs. heb je tijd om samen een kop koffie te drinken om te kijken hoe we jouw onderneming krachtiger kunnen maken? zwart of alles erin?
begonnen als spin-off van bedrijfsverzekering collectief en inmiddels uitgegroeid tot zelfstandig initiatief met veel potentie. onverwacht, onbedoeld misschien ook wel. soms lopen dingen, zoals ze lopen. ik zag kansen om het businessmodel van verzekeringsdistributie op zijn kop zetten en deed dat al met bedrijfsverzekering collectief. toen ik merkte dat er nog geen online vergelijkingstool was voor verzekeringen, ben ik die zelf gaan bouwen (ahum, laten bouwen) en al snel was er erg veel animo van andere ondernemers om aan te haken. gezamenlijk bieden we nu een compleet hr-programma rondom de verzuimverzekering. heerlijk om samen met andere ondernemers een concept tot volle wasdom te laten komen.
Lambert Becks

manager van Qees

business case: eerlijke verzekeringen

soms doe je dingen om te laten zien dat het ook anders kan. dat is het geval bij bedrijfsverzekering collectief. toen ik in 2008 mijn assurantiekantoor verkocht, deed ik dat niet om nog ooit terug te keren als eigenaar van een assurantiekantoor. ruim zes jaar later en veel ervaring wijzer, zie ik dat de branche -ondanks mooie woorden- nog steeds niet wil veranderen. ‘de klant staat centraal’ wordt gezegd, echter zie ik dat alle business modellen uitgaan van behoud. houden wat we hebben, in plaats van kijken hoe we de klant echt kunnen helpen. als ik dat maar vaak genoeg zie, ga ik er iets aan doen.

met bedrijfsverzekering collectief ga ik ervan uit dat de klant -ik kies voor ondernemers- zelf wel weten hoe ze hun verzekeringen willen afsluiten en beheren. dat ondernemers veel zelf kunnen.  voor het doorgeven van een autowijziging is een tussenpersoon eerder een sta-in-de-weg dan dat zijn inbreng iets toevoegt. dat gaan we anders doen…

lambert becks

initiatiefnemer, Bedrijfsverzekering Collectief

business case: eerlijke verzekeringen 

niet uitgaan van bestaande waarden, maar onderzoeken waar de klant behoefte aan heeft. hoe je zou willen dat de branche zou gaan werken. dat was het uitgangspunt bij bedrijfsverzekering collectief. in het huidige model heeft de ondernemer als hij zijn verzekeringen gaat afsluiten de keus uit het betalen van een verhoogde premie (door provisieopslag) of het betalen van een fee of abonnement. beide beloningssystemen gaan er van uit dat de tussenpersoon alles doet. in de praktijk gebeurd alles (drie)dubbel. de ondernemer houdt dossier bij van polissen, mutaties en schades. de tussenpersoon heeft zijn eigen dossier en ook de verzekeraar administreert alles nog een keer. gevolg: duur,inefficiënt en hoge foutkans. 

bedrLogo-BVC-RGBijfsverzekering collectief heeft de administraties van de partijen in de schakel 
samengevoegd. online samenwerken in het zelfde dossier. we werken samen als het kan en schakelen iemand in die aan jouw kant staat als het nodig is. alleen als het nodig is, roep je de hulp in van een deskundig adviseur. dat scheelt enorm. 

bedrijfsverzekering collectief wil niet beloond worden (voor werk dat we niet doen) middels provisie. daardoor worden de premies minimaal 20% goedkoper. je betaalt een vast laag bedrag voor het gebruik van de online omgeving om je verzekeringen af te sluiten en te beheren. als je een adviseur inschakelt, krijg je vooraf een prijsopgave. 

 

wanneer gaan we aan de slag met jouw onderneming?

ik bouw graag ondernemingen. maak ze krachtig. zodanig krachtig dat je niet langer achter je klanten aan hoeft te hobbelen, maar klanten voelen zich tot je onderneming aangetrokken en worden ambassadeurs. heb je tijd om samen een kop koffie te drinken om te kijken hoe we jouw onderneming krachtiger kunnen maken? zwart of alles erin?

business case: financiering mogelijk maken

business case: mkb financiering mogelijk maken

vliegwielvoorsuccesik begeleid zowel start-ups (bouwen van een krachtige onderneming) als de ontwikkeling van bestaande ondernemingen tot krachtige concepten. om start of groei te financieren klopten we meer dan eens vergeefs aan bij banken. ondanks mooie plannen en vooruitzichten werden voorstellen rücksichtslos van tafel geveegd op basis van de cijfers. ergo, op basis van de cijfers uit het verleden.

we hebben vanuit verschillende disciplines de koppen bij elkaar gestoken. zwanenberg advies heeft als accountant ervaring met financieringsaanvragen is een serieuze gesprekspartner voor banken. we hebben samenwerking gezocht met alternatieve (of additionele zo je wilt) financierders als crowdfunding, participatiemaatschappijen, investeringsfondsen. kijken nadrukkelijk naar fiscale regelingen, subsidies garantie en vanuit becks in business helpen we de ondernemer met het realiseren van het financieringsdoel door met de ondernemer te sparren over de toekomst.

het resultaat: een financieringstraject dat meer kans biedt op succes op basis van ‘no money, no pay’. meer info op vliegwielvoorsucces.nl.

zullen we het bespreken bij een kop koffie?

er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. met ‘vliegwiel voor succes’ brengen we financiering dichterbij door over de toekomst van je onderneming te sparren. zullen we de mogelijkheden aftasten bij een kop koffie?

het kost steeds meer moeite om banken te overtuigen om een onderneming te (her)financieren. door met andere financiers samen te werken worden de mogelijkheden vergroot. door met de ondernemers te sparren over de toekomst, bieden we ze meer groeikans, wat weer positief is voor het financieringstraject. de samenwerking tussen becks in business en zwanenberg advies heesch mondde uit in een mooie business case, waar we gezamenlijk de ondernemer beter kunnen helpen.

mark boelens

partner, vliegwiel voor succes

business case: multi-sided platform bouwen

toen ik nog eigenaar was van een assurantiekantoor werkte ik al samen met uitvaartondernemers. we koppelden de voordelen van kapitaalverzekeringen aan de service van de lokale uitvaartverzorger. op het moment dat ik de verzekeringsportefeuille verkocht, heb ik de uitvaartpolissen buiten de deal gelaten. de samenwerking met uitvaartondernemers heb ik voortgezet binnen verzekerde uitvaartzorg. we bieden consumenten nog steeds best of both worlds: lage tijdelijke premie en uitstekende service op een moment dat het heel hard nodig is. uitvaartondernemers werken met ons samen door dat ze een relatie met hun klanten kunnen opbouwen.

lambert becks

directeur, verzekerde uitvaartzorg

multi-sided platform bouwen

Verzekerde-UitvaartZorg1verzekerde uitvaartzorg is ‘per ongeluk’ ontstaan, maar na de verkoop van mijn assurantiekantoor in 2008 als zelfstandige onderneming doorgegaan. hoe haal je synergie uit samenwerking tussen ogenschijnlijke concurrenten? zowel assurantie-intermediair als uitvaartondernemers willen een portefeuille opbouwen. verzekerde uitvaartzorg heeft de oplossing in samenwerking gevonden. verzekerde uitvaartzorg bouwt een portefeuille op en stelt tegelijk de uitvaartondernemers in staat om een relatie met haar klanten op te bouwen.

samen een 'bakkie doen'?

meer weten over samenwerking? klik hieronder om contact op te nemen. drinken we een kop koffie en overleggen over de mogelijkheden.

business case: de financiele wereld op zijn kop zetten

business case: de financiële wereld op zijn kop zetten

nhcvanaf het allereerste idee ben ik betrokken geweest bij het nederlands hypotheek collectief. een innovatieve concept in de financiële dienstverlening. aanvankelijk als strategisch adviseur, daarna ook betrokken bij het vormgeven en ontwikkelen van de onderneming en het concept.

als manager hypotheken gaf ik leiding aan een team van 15 medewerkers en was ik verantwoordelijk voor bedrijfsprocessen en ontwikkeling. in ruim anderhalf jaar is het nederlands hypotheek collectief gegroeid tot een speler waar rekening mee gehouden wordt in de hypothekenbranche. waar aanvankelijk AFM en geldverstrekkers vragen stelde bij de visie van het nederlands hypotheek collectief kloppen diezelfde geldverstrekkers nu aan voor samenwerking. op deze manier lukt het ons om het klantbelang ook bij andere stakeholders te laten prevaleren.

vanaf februari 2014 ben ik niet meer betrokken bij het nederlands hypotheek collectief.

kop koffie drinken om over jouw idee te praten?

loop je al een tijd met een gaaf idee in je hoofd en komt er maar niet van om het uit te voeren? ik denk graag met je mee. over een kop koffie kunnen we kijken of het klikt tussen ons en of ik je kan helpen bij het realiseren van je idee. waar spreken we af? bij jou of bij mij?

Ik ben sinds 1 september 2013 bij het Nederlands Hypotheek Collectief in dienst als Hypotheekadviseur, waarbij Lambert Becks mijn leidinggevende was. Mijn samenwerking met Lambert kan ik omschrijven als prettig, inspirerend en coachend. Als ik Lambert nodig had, stond hij voor mij klaar en daarnaast gaf hij mij een grote mate van zelfstandigheid bij mijn werkzaamheden, wat ik heel prettig vond.

pineke booij

hypotheekadviseur, nederlands hypotheek collectief

schrijver van ‘rijker leven’

samen met jelle bartels heb ik ‘rijker leven’ geschreven. ‘rijker leven’ is een werkboek dat je helpt om doelen en wensen te realiseren. het boek maakt je bewust van je beperkende overtuigingen over geld en stippelt een pad uit om voorbij obstakels te komen die je afhouden van je doel.

 

toolbox voor een rijker leven

in rijkerleven hebben we de werkwijze en het gedachtegoed van leefnu! vastgelegd. het is een boek waarin je zelf onderzoekt of jouw wensen realiteit kunnen worden. een boek dat je geld voor jouw laat werken in plaats van dat jij je leven laat leiden door de aan- of afwezigheid van geld.

we hopen dat je het boek in één ruk wil uitlezen, een boek waarvan je graag alle oefeningen wil maken en antwoorden wil geven op de vragen die je gesteld worden. met het boek willen we je wakker schudden, laten zien -beter nog: laten ervaren- dat een rijker leven ook voor jou weggelegd is. in het boek leren we je hoe je een visie vormt en hoe je die concretiseert in een persoonlijk canvas om de visie te realiseren.

bestellen via bol.com

de eerste 500 exemplaren van het boek worden geleverd in een premium uitgave als toolbox. in de toolbox tref je alles aan wat je nodig hebt om je rijker leven vorm te geven. de ‘toolbox voor een rijker leven’ kost € 24,95 en is te bestellen via bol.com. klik op de button hieronder om naar bol.com te gaan.

preview downloaden?

wil je alvast het boek inkijken, voordat je het aanschaft. we hebben een preview online gezet. we laten je kennismaken met een aantal pagina’s van het boek om je een idee te geven van wat je kunt verwachten.

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Praktisch

26 december 2013 |

Dit boek is geen boek. Het is een ‘privé-workshop’ met alle hulpmiddelen, die je erbij krijgt. Voor iedereen, die wel eens (bewust of onbewust) op een kruispunt in zijn of haar leven aan komt en wil zien hoe hij dat (financieel) aan zou kunnen gaan pakken. En het aardige is: de geldzaken komen pas op het laatst aan de orde. Het gaat er eerst om wat jouw beweegt, wat je wilt. Ga ermee aan de slag en het zal je leven rijker maken; aan beleving.

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg, Verrassend

rob goedhart

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren

Schrijf, voel, beleef jou -ultieme- droom… Rijker Leven

22 juni 2013 |

Een echt doe boek, hoe vanuit je hart leven en je ultieme wens, droom, baan, leven werkelijk te kunnen gaan leven. Dat is een Rijker Leven. Helder en duidelijk geschreven. Geld wordt vaak afgescheept met woorden als ‘stinkt, is vies’ om nog te zwijgen over spreekwoorden en de emotie die het oproept. Geld wordt geassocieerd met een lage waarde en trilling, een lage energie. Dit begint alvorens je geboren wordt. Zo diep in onze maatschappij in ons wezen geconditioneerd. Wat als nu alles mogelijk is? Dan is dit boek een mooie aanrader, durf jij je droom te verwezenlijken. ‘ Als jij het en het niet doet, wie dan wel?’ Geld is geen issue, het is een middel, energie. Dat middel helpt om je liefde te verwezenlijken.

Durf jij? LeefNU!

espavo (via bol.com)

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Een verademing in een wereld waarin alles over geld lijkt te gaan

22 juni 2013 |
Hoe vaak is geld niet het grootste excuus om niet te leven zoals we dat graag willen. Hoe veel mooie ideeën en initiatieven gaan niet ten onder omdat er geen geld beschikbaar is. Als geld geen rol zou spelen, dan zouden we wel raad weten met ons leven of met de inrichting van onze samenleving. Jelle Bartels & Lambert Becks, van huisuit ervaren geldexperts, nodigen de lezer uit om geld niet langer als een ‘sta-in-de-weg’ te beschouwen. Om te doen en te laten, ongeacht het geld. ‘Geld is geen issue’, aldus de auteurs van dit boek. Het boek leest gemakkelijk, is buitengewoon praktisch ingesteld, telt talloze mogelijkheden voor persoonlijk maatwerk. Een prikkelende boodschap, volop verrijkt met voorbeelden, tips en visie voor mensen met dromen, zzp’ers, zelfstandig ondernemers en andere ondernemende mensen die het beste uit het leven willen halen, en geld daarbij geen doorslaggevende rol van betekenis willen geven.
Pluspunten:
Inspirerend, Praktisch toepasbaar, Heldere uitleg, Verrassend, uniek door combi van geld en betekenis
ivo valkenburg

grondlegger gedachtegoed leefnu!

grondlegger van leefnu!

naar de website van leefnu!samen met jelle bartels ben ik grondlegger van leefnu!. leefnu! is een gedachtegoed waaraan ik mij met heel mijn hart committeer. bij alle werkzaamheden die ik doe vraag ik mij af of ze bijdragen aan de doelstellingen van leefnu!.

leefnu! droomt van een wereld waarin iedereen zijn passie volgt en daarin gesteund wordt door zijn omgeving. wij geloven dat jouw wereld er mooier uit ziet als je je leven kan inrichten zoals jij dat wil. als jij je eigen leven niet leeft, wie doet het dan? leefnu!

we willen iedereen laten kennisnemen van het gedachtegoed. leefnu! verspreidt het gedachtegoed door het uitgeven van een boek en door het geven van verschillende workshops. kijk op www.leefnu.net voor de agenda van de workshops.

leefnu! …richting een ‘rijker’ leven!

petra van der wal over workshop leefnu!

de workshop ‘rijker ondernemen’ van lambert en jelle is een echte aanrader als je niet weet hoe of op welke manier je wilt realiseren wat jij wilt. ze geven je een perfecte basis en een andere kijk op je bedrijf en je leven om er zelf verder mee aan de slag te gaan. het nemen van stoere stappen om dat te realiseren moet je daarna zelf doen maar met deze workshop als basis ga je dat zeker redden.

anonieme reactie op workshop leefnu!

door deze workshop neem je eens de tijd om degelijk na te denken over wat je nu precies belangrijk vindt in je leven zonder een waterscheiding aan te brengen in privé en werk. de opdrachten werkten prikkelend. ook de voorbeelden van lambert spraken tot de verbeelding. nu nog de actie dmv ‘stoere stappen’! waardebepaling achteraf vind ik een sympathieke maar ook confronterende insteek. zo gewend dat ik ben dat ik wil weten hoeveel iets kost…en dan het liefst vooraf. nee, is de vraag nu, hoeveel is het mij waard!

didier meuwis na workshop leefnu!

@lambertbecks bedankt voor een verfrissende kijk op het business model en ook voor de goed georganiseerde workshop!! complimenten voor je begeesterende uitstraling. een vonk doet ontbranden en vonken komen enkel van hevige energie.

-didier meuwis, textoprint

anonieme reactie op workshop leefnu!

de workshop ‘rijker leven’ kwam voor mij precies op het juiste moment. het loslaten van een baan waar de dingen niet zo gingen als ik had gewild en die mij daardoor teveel energie kost, maar tegelijkertijd ook mijn lust en mijn leven was, was een hele grote stap die ik net had gezet met een vaag beeld een eigen bedrijf te beginnen. de workshop helpt je met in beeld krijgen van je drijfveren, talenten en passies en met het structureren van de vervolgstappen. lambert is daarbij een hele goede trainer, die goed luistert, doorvraagt, reflecteert en zich inleeft in jouw situatie en met je meedenkt.

deze workshop is een echte aanrader voor iedereen die zoekt naar een juiste work-lifebalance en bereid is stappen te zetten in het leven om de dingen te doen die je echt wilt en waar je gelukkiger van wordt.

-ontvangen van 45-jarige vrouw (die anoniem wil blijven)

meer weten over leefnu!

we geven workshops en boeken uit om het gedachtegoed te verspreiden. dat doen we samen met andere dragers van het gedachtegoed. via onderstaande button ga je naar de website van leefnu!.

ik ben dagelijks bezig om dromen te achterhalen. ik moet  bekennen dat mijn bloed pas echt sneller begint te stromen als ik mensen en bedrijven kan helpen een droom ook daadwerkelijk in de praktijk te realiseren.

leefnu! is de vertaling van een leven zoals het zou kunnen zijn. we gebruiken hierbij de kennis en ervaring van (financial) life planning, het persoonlijk canvas en visueel denken.

jelle bartels

grondlegger, leefnu!

met leefnu! wil ik iets terugdoen voor de wereld waarin ik mag ondernemen. op een laagdrempelige manier dragen we kennis over en inspireren we je eigen leven te leven. immers, als jij je eigen leven niet leeft, wie doet het dan wel?

we willen je bewust maken van de overtuigingen die je hebt over geld. overtuigingen die je belemmeren om je dromen na te jagen. om ze te realiseren. we krijgen veel enthousiaste reacties op de workshops en de boeken.

ik geniet intens als ik maanden later nog berichtjes krijg van deelnemers aan de workshop dat het voor hen een aanzet is geweest om anders in het leven te staan. daar doe ik het voor!

lambert becks

grondlegger, leefnu!