Selecteer een pagina

projecten van lambert

de voorbije tijd heb ik o.a. aan onderstaande projecten (mee)gewerkt. door op de logo’s te klikken krijg je meer informatie over de projecten en mijn bijdrage daaraan. in de boxen zie je testimonials van de mensen met wie ik heb samengewerkt.

keywords in de reacties van anderen: glimlach, steun, meedenker, motivatiecoach, klankbord, praktische tips

ik bouw graag met jou aan een krachtige onderneming

ik committeer graag voor een langere periode aan een project. gedurende die periode bouw of ontwikkel ik een krachtige onderneming. we sparren over de visie, het business model en de strategie. vervolgens kun je -als je dat wilt- het aan mij overlaten en ik lever je een ’turn key-onderneming’ op.

lambert heeft veel met ons gesproken over wat voor soort restaurant wij willen hebben. hij heeft laten zien dat het mogelijk is om onze plannen te realiseren. onderdeel van de begeleiding was ons leiderschap ten opzichte van de medewerkers. daar hebben we stappen in gemaakt. we zijn weer helemaal eigenaar in ons restaurant.

een sterk punt van lambert: we gingen een gesprek behoorlijk depressief in, tweeënhalf uur later gingen we een glimlach verder met het realiseren van onze dromen. dankzij lambert zijn we gemotiveerd om een succes te maken van ons restaurant. we kunnen iedereen de begeleiding van lambert aanbevelen.

john vorstenbosch

eigenaar, 't moment, eten & drinken

hij motiveert, hij enthousiasmeert en we brainstormen er op los om mijn ideeën vorm te geven! ideeën die je bespreekbaar kan maken zonder kritiek met angst of onhaalbaarheid die ondernemers vaak te horen krijgen. voor mij is lambert een motivatie coach, die net als ik niet geloof tin het onmogelijke maar het mogelijke! waar mogelijkheden besproken worden, beginnen ideeën te groeien en groei komt altijd uit bij een resultaat! als lambert vervolgens de deur uit gaat blijft ik achter met een plan van aanpak, visueel zichtbaar op mijn eigen kantoormuur en met de energie “ja zie je ik kan dit en ik ga dit doen!”

desiree salman

directeur, ytvm

door lambert op een heel plezierige manier begeleid bij het uitbrengen van mijn boek ‘de consument is financieel bewusteloos . . . nou en?’. goed  klankbord. praktische tips en aandachtspunten. maakt het leven als ondernemer een stuk aangenamer.

rob goedhart

schrijver en ondernemer

op zoek naar een lifeplanner kwam ik o.a. op de site van lambert terecht. deze site hield meteen mijn aandacht vast door de wijze waarop lambert becks communiceert. deze directe, inspirerende manier van communicatie en zijn boodschap sprak mij enorm aan en zorgde ervoor dat mijn man en ik het er graag voor over hadden om bijna 90 kilometer te reizen voor een kennismakingsgesprek. gelukkig werden we niet teleurgesteld en hadden wij allebei direct een goed gevoel bij lambert. wij zijn dus verder gegaan met lambert in het life planningstraject. lambert kan goed luisteren en hij weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen, waardoor hij ons iedere keer weer tot een andere kijk op bepaalde zaken wist te brengen. hij heeft mij laten zien hoe het financieel mogelijk is om een eigen praktijk te starten. nu sta ik aan de start van mijn eigen praktijk, mijn droom die bij de gesprekken duidelijk naar voren kwam. ook bij dit traject heb ik lambert gevraagd om mij hierin verder te begeleiden, zodat ik zeker weet dat de basis in ieder gevoel goed is. ik heb er alle vertrouwen in dat ik met zijn hulp een goede start kan maken.

tanja van den tweel