Selecteer een pagina

rijker leven

in rijkerleven, het boek van leefnu!, hebben we de werkwijze en het gedachtegoed vastgelegd. het is een boek waarin je zelf onderzoekt of jouw wensen realiteit kunnen worden. een boek dat je geld voor jouw laat werken in plaats van dat jij je leven laat leiden door de aan- of afwezigheid van geld.

we hopen dat je het boek in één ruk wil uitlezen, een boek waarvan je graag alle oefeningen wil maken en antwoorden wil geven op de vragen die je gesteld worden. met het boek willen we je wakker schudden, laten zien -beter nog: laten ervaren- dat een rijker leven ook voor jou weggelegd is. in het boek leren we je hoe je een visie vormt en hoe je die concretiseert in een persoonlijk canvas om de visie te realiseren.

toolbox voor een rijker leven

preview bekijken

klik op de cover van de ’toolbox voor een rijker leven’ hiernaast om een preview van het boek te downloaden. we laten je kennismaken met een aantal pagina’s van het boek om je een idee te geven van wat je kunt verwachten.

 

bestellen via bol.com

de eerste 500 exemplaren van het boek worden geleverd in een premium uitgave als toolbox. in de toolbox tref je alles aan wat je nodig hebt om je rijker leven vorm te geven. de ’toolbox voor een rijker leven’ kost € 24,95 en is te bestellen via bol.com. klik op de button hieronder om naar bol.com te gaan.

naar bol.com