Selecteer een pagina

lambert traint en faciliteert

leefnu!ik gebruik verschillende manieren om kansen te creëren door te kiezen. niet alleen als business consultant en schrijver, maar ook als trainer en facilitator. periodiek faciliteer ik de workshops rijker leven van leefnu!. zie de website van leefnu! voor de agenda.

om de medewerkers van een opdrachtgever ‘mee te nemen in het proces’ maak ik workshops en training op maat. centrale thema’s zijn business modelling, visie en strategie.

wat anderen zeggen over lambert als trainer en facilitator

de workshop ‘rijker leven’ kwam voor mij precies op het juiste moment. het loslaten van een baan waar de dingen niet zo gingen als ik had gewild en die mij daardoor teveel energie kost, maar tegelijkertijd ook mijn lust en mijn leven was, was een hele grote stap die ik net had gezet met een vaag beeld een eigen bedrijf te beginnen. de workshop helpt je met in beeld krijgen van je drijfveren, talenten en passies en met het structureren van de vervolgstappen. lambert is daarbij een hele goede trainer, die goed luistert, doorvraagt, reflecteert en zich inleeft in jouw situatie en met je meedenkt.

deze workshop is een echte aanrader voor iedereen die zoekt naar een juiste work-lifebalance en bereid is stappen te zetten in het leven om de dingen te doen die je echt wilt en waar je gelukkiger van wordt.

-ontvangen van 45-jarige vrouw (die anoniem wil blijven)

 

de workshop ‘rijker ondernemen’ van lambert en jelle is een echte aanrader als je niet weet hoe of op welke manier je wilt realiseren wat jij wilt. ze geven je een perfecte basis en een andere kijk op je bedrijf en je leven om er zelf verder mee aan de slag te gaan. het nemen van stoere stappen om dat te realiseren moet je daarna zelf doen maar met deze workshop als basis ga je dat zeker redden.

-petra van der wal, hypza

 

door deze workshop neem je eens de tijd om degelijk na te denken over wat je nu precies belangrijk vindt in je leven zonder een waterscheiding aan te brengen in privé en werk. de opdrachten werkten prikkelend. ook de voorbeelden van lambert spraken tot de verbeelding. nu nog de actie dmv ‘stoere stappen’! waardebepaling achteraf vind ik een sympathieke maar ook confronterende insteek. zo gewend dat ik ben dat ik wil weten hoeveel iets kost…en dan het liefst vooraf. nee, is de vraag nu, hoeveel is het mij waard!

-anonieme deelnemer aan workshop ‘rijker leven’

 

@lambertbecks bedankt voor een verfrissende kijk op het business model en ook voor de goed georganiseerde workshop!! complimenten voor je begeesterende uitstraling. een vonk doet ontbranden en vonken komen enkel van hevige energie.

-didier meuwis via twitter, textoprint

meer weten?

[contact-form-7 id=”1647″ title=”contactformulier”]