Selecteer een pagina

Mag je zeggen dat je trots bent? Nou, ik wacht je antwoord niet eens af en roep het nu toch: lifeplanning is onderdeel geworden van een ondernemersopleiding en daar ben ik reuze trots op. Niet zo zeer dat ik met mijn hoofd in een fimpje zit, maar wel dat lifeplanning is doorgedrongen tot een opleiding die tot dusver alleen maar ging over ‘omzet per vierkante meter’ en ‘winstmaximalisatie’. En nu mag ik die ondernemers aan het denken zetten met vragen over dingen die er voor hen echt toe doen. Hoe mooi is dat?

lambert becks leert mensen omgaan met emoties rondom geld. als je ervaart dat het ‘slechts overtuigingen’ zijn die je afhouden van een leven vol passie, is de stap klein om succesvol te zijn met je passie. ik help je met het vaststellen van je visie en lever een concreet financieel onderbouwd stappenplan om je doelen te realiseren.